algemene voorwaarden  

We kijken uit naar u bezoek. 

 Onze Algemene Voorwaarden  
 Beauty Relax en BabySpa
 

 1. De afspraak bij Beauty Relax kan tot 48 uur vooraf alleen  verplaatst of geannuleerd worden. de aanbetaling blijft ook staan en kan meegenomen worden naar de volgende afspraak. 
 2. wij geven geen geld terug. bij annulering kunt u een nieuwe afspraak boeken. 
 3. kom je niet opdagen of geen 48 uur vooraf annuleren brengen wij kosten in rekening. 
 4. Er wordt 60/90 minuten uitgetrokken voor een Babyspa sessie inclusief de babymassage. Volwassenen dienen de volledige sessie bij de baby te blijven en zijn te allen tijde verantwoordelijk voor de baby. 
 5. Voor feestjes geldt een minimaal aantal 5 kids, start bedrag is ook voor 5 kids. daarna geldt het pp.
   
 6. Voor de Girls Wellness Party vragen wij om minimaal 24 uur vooraf een kind af te melden word dit niet doorgegeven dan word er voor alle opgegeven meiden betaald. 
   
 7. Volwassene/ ouder welke aanwezig tijdens een Party blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de meegekomen minderjarigen, zowel in onze spa als ook tijdens de Wellness. gelieve max 2 volwassenen
 8. Vooraf dient kenbaar gemaakt te worden of er allergie├źn zijn voor voeding of producten.
 9. Er mogen wel/geen foto's door ons gebruikt worden voor promotie van onze site.

 10. Voor alle uitbreidingen van onze Spa geldt ook, dat deelname op eigen verantwoording is en in de Spa minderjarige in bezit moeten zijn van minimaal 1 zwemdiploma of onder begeleiding. Badkleding verplicht meebrengen.
 11. Een cadeaubon is 1 jaar geldig en niet inwisselbaar voor contant geld. Mee te brengen tijdens het bezoek. geen cadeaubon bij u dan moet u de afspraak gewoon betalen. 
  de cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor andere sessie.  als er een arrangement opstaat is dat ook voor enkel het arrangement in te leveren.
 12. Voor ongelukken, verlies en diefstal binnen en buiten ons pand, kan Beauty Relax niet verantwoordelijk worden gesteld.
 13. Bij een aankoop, reservering of boeking bij Beauty Relax gaat u akkoord met alle bovenstaande voorwaarden.
 14.   Cadeaubonenn zijn echter 1 jaar geldig! heb je bonnen van een oud adres die komen te vervallen! de babyspa is tot 9 maanden de bonnen kunnen dan ook enkel tot 9 maanden gebruikt worden. anders vervallen ze.